STN LCD zaslon staklena ploča

STN LCD zaslon staklena ploča

Super Twisted Nematic (STN) LCD monitori iako Twisted Nematic LCDs može biti prevezeni u vrijeme složen način povećati Prikaz informacija, oni su ograničena u smislu smanjene kontrast i kut gledanja ograničen. Da bi se postigla više visoko multipleksni Prikazuje, super twist tehnologiji je...

Detalji o proizvodu

LCD monitori super Twisted Nematic (STN)

Iako Twisted Nematic LCDs se može biti prevezeni u vrijeme složen način povećati Prikaz informacija, one su ograničene u smislu smanjene kontrast i kut gledanja ograničen. Kako bi se postigla više visoko multipleksni Prikazuje, super twist tehnologiji je primijenjena.

Super Twisted Nematic LCD monitori imaju twist koji je veći od 90°, ali manje od 360°. Trenutno su većina STN Prikazuje s twist 180° i 270°. Viši twist kutova uzrok strmija prag krivulje koje stavite na i isključivanje napona bliže zajedno. Strmije pragova dopustiti multipleks stopa veća od 32 do se postići.

U ovu vrstu prikaza, LC materijal prolazi veći od 90° okretati od ploča do ploče; tipične vrijednosti kreću od 180° do 270°. U polarizers u ovom slučaju se ne montirati paralelno s LC na površini, ali radije pod nekim kutom. Stanica, stoga, ne djeluje na svjetlo "vodilja" princip, kao i Twisted Nematic LCD monitori, birefringence princip. Položaj u polarizers, debljine ćelije i birefringence na LC pažljivo odabrana za posljedicu određenu boju u državi "off". Obično je žuto-zelene kako bi se povećala omjer Kontrasta. LC u ćeliji je "super izvrnuta" koja će dati mogućnost korištenja multipleks visoka stopa. Kao twist je povećan, LC molekule usred sloj ugnjezđivanje narinuto elektriëno polje manjim promjenama napona. To rađa vrlo strme prijenos vs Krivulja napona, dopuštajući do 240 linija multipleksiranje.

STN tehnologija dolazi u dvije colorations, Green STN i Silver STN. STN-Green je tamno Ljubičasti / crni likovi na zelenoj pozadini. STN-srebro ima Tamno plavo / crni likovi na Srebrna pozadina. Iako je njegova cijena u Srednji nivo, ali ima vrlo dobre vizualne kvalitete. Kontrast je slična TN tehnologija.


Par:HTN LCD zaslon staklena ploča Sljedeći:

Upit