Profil

Blaze prikaza Technology co, LTD, od 1982, profesionalni LCD Prikazuje istraživač, dizajner, proizvođač i podružnica Blaze grupa. Kao jedan od vodećih High-tech poduzeća bave LCD Prikazuje polje i jedan od prvih proizvođača LCD Zasloni u Kini, ima više od 30 godina otkriti tehnologija iskustvo.

Nudimo crno-bijeli i obojeni LCD zaslona: LCD panela (TN, HTN, STN, FSTN, DSTN, CSTN tip), LCD modula (COB, VRŠAK, COF, SMT, KARTICA tip), karaktera LCD modula, grafički LCD modula, alfanumerički LCD modula, Segment LCD moduli, matrični LCD modula, STN LCD Moduli FSTN LCD Mdoules, standardni LCD modula, prilagođenog LCD modula, TFT LCD modula, aktivna matrica OLED, pasivna matrica OLED zaslon moduli, Touchscreen otkriti, pozadinsko osvjetljenje za primjenu instrumenta (pogotovo u LGP Dozator, Dozator goriva, ulja Dozator, plin Dozator, mjerač protoka, KWH metara, energija mjerač, Vodomjer, Plinomjer, Smart Meter), sat i sat, telekomunikacija, Home aparat, industrijskih kontrolera, auto Audio, boja zaslon sustava i drugim Industrijama.

Kao što se pokazao pouzdan dobavljač, mi prodajemo proizvode visoke kvalitete LCD otkriti neke velikih elektroničkih proizvođača iz cijelog svijeta, kao što su GE, Motorola, Philips, Itron. Danas, Blaze prikaz pruža LCD otkriti sa mjerenja i Bežični telefon proizvodi za GE i Motorola OEM proizvođač. Naši proizvodi su u cijelom svijetu i većina njih se prodaju za Japan, Amerika, Eruope, Južna Koreja, Tajvan, Kontinentalnoj Kini, jugoistočnoj Aziji, Hong Kong, itd.

Sve ukupno 73 inženjera (9 od njih s primjedbom Instituta) u Blaze prikazali su opremljeni sa puno iskustva u prikaza polja da nas podrže u istraživanje, razvoj, projektiranje i proizvodnju s vremena na vrijeme, što nam omogućava da ikada upoznati gosti promjenjive potrebe kao i nas za opskrbu visoke kvalitete LCD prikaz proizvoda na najnižu cijenu osiguranja.

Uz proizvodne resurse i dubina tehnologije, Blaze prikaz dobro je spremna uslugu svakom kupcu za LCD prikaz proizvoda i u potpunosti zadovoljiti njihove zahtjeve za pouzdanost, kvalitetu i konkurentnost. Programa osiguranja kvalitete također provodi u Blaze prikaza u kojem je stekla certifikat ISO 9001: 2000.

Kroz svoj ured Shenzhen, Blaze zaslon je u mogućnosti to držati u kontaktu sa svojim klijentima i brzo reagirati na njihove promjenjive zahtjeve za specifikacije proizvoda i isporukom. Također možete poslat pošiljke na whaterver osnovi pa ispuniti klijentov program upravljanja zaliha.

Kroz jak i dugoročne odnose s klijentima i drugim partnerima u opskrbnom lancu, mi planiramo i izvršavanje prilagođene proizvode i isplativa rješenja u današnjem brzom svijetu poslovnom okruženju.