VRŠAK LCD otkriti modul

VRŠAK LCD otkriti modul

ZUPČANIK (čip na staklo) čip na staklo (COG) je flip chip vezivanje metodu koja se koristi za povezivanje skupština golim integriranih sklopova (ICs) na staklo supstrata izravno pomoću Anizotropni Vodljivi Film (ACF). Smola IC kvrga (tlocrtno) može se umanjiti prema gosti '...

Detalji o proizvodu

ZUPČANIK (čip na staklo)

Čip na staklo (COG) je flip chip vezivanje metodu koja se koristi za povezivanje skupština golim integriranih sklopova (ICs) na staklo supstrata izravno pomoću Anizotropni Vodljivi Film (ACF). Smola IC kvrga (tlocrtno) može se umanjiti prema zahtjevima kupaca (kontakt parcela od staklene podloge). Ovom metodom smanjuje je zborno mjesto na najveci moguci pakiranje Gustoća, osobito važno za one aplikacije koje prostor ušteda što je bitan. Omogućuje isplativa ugradnja čipovi vozač jer je integrirajući flex PCB više nije potrebna. IC je vezan direktno na staklo podloge te je prikladna za rukovanje brzom ili visokofrekventne signale.

VRŠAK tehnologija je jedan od tehnološki montaža metode koje koriste zlatni čekić ili Flip Chip IC, i implementiran u najkompaktniji aplikacije. Čip na staklo integriranih krugova bili prvi uveo Epson. U flip chip za montažu, IC čip ne pakira, ali se montira direktno na PCB kao goli čip. Jer nema paketa, postavljenu trag od IC može biti minimiziran, uz potrebnu veličinu na PCB. Ova tehnologija smanjuje prostor za montažu i bolje je pogodna za rukovanje brzom ili visokofrekventne signale.

VRŠAK se prvenstveno koriste za upravljački program za izvor ICs unutar TFT zaslon tehnologija kojima se koriste za LCD, plazma, e-Tinta, OLED ili 3D tehnologije. To je bitno za potrošač elektronski proizvodi kao što su bilježnice, tablete, kamere ili mobitela s potrebom za malih dimenzija i lagan komponente.

Prednosti:

Vrlo ekonomičan na veličinu. Čip na staklo LCD modula može biti tanak kao 2 mm.

Isplativo iznad KLIPA, pogotovo u grafički LCD modula, jer smanjuje broj IC.

Pouzdaniji od KARTICA zbog KARTICA je slabost u području obveznica.

Nedostaci:

IZBOČINA se može koristiti samo odreenu rezolucije gdje linije nisu previše dobro. U vrlo fine parcele VRŠAK postaje teško testirati, a KARTICA će biti preferirani pristup.

Može biti isplativije koristiti TAB ili KLIP, ako dizajner mora integrirati tipkovnica ili pokazivač po zaslonu.

Aktivno područje nije Centrirana unutar strukture ali pomaka, zbog područja gdje su krugovi.


Par:TN LCD zaslon staklena ploča Sljedeći:HTN LCD zaslon staklena ploča

Upit